|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verhit 4 el olie in een steelpan. Fruit de ui aan zonder te kleuren. Voeg de gember en kurkuma toe en bak 5 min. op middelmatig vuur mee. Snijd de mango in blokjes van 1 bij 1 cm. en voeg ze toe. Kook ondertussen de pandanrijst zoals aangegeven op het pak. Voeg de appelazijn toe en roer alles goed door. Draai het vuur laag en stoof de relish nog 5 min. Bestrooi het vlees met zout en peper en bestrijk met de resterende olie. Verhit de grillpan. Leg het vlees in de grillpan en gril het 2 min. Draai het vlees een kwartslag en gril het nog 1 min. Draai het vlees om en gril de andere kant nog 2 min. Kook de spinazie in 2 a 3 min. gaar. Verdeel het vlees over vier grote borden en schep de relish erop. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 391 kcal / Eiwit 24 gr. / Vet 27 gr. (- g verzadigd) / Koolhydraten 12 gr. |